Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Jiaxing Dexun Co.,Ltd. 86-573-82716900 wendyl@dexun-hardware.cn
Λάβετε προσφορά

Μέταλλο φύλλων Fabrications

φύλλο

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μέταλλο φύλλων Fabrications Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μέταλλο φύλλων Fabrications

Μέταλλο φύλλων Fabrications

Η Co. Dexun Jiaxing, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1997, προέλευση από την Ταϊβάν, είμαστε επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που ενσωματώνονται με στο σχέδιο, την έρευνα & την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις των μερών σφράγισης OEM/ODM, των μερών βαθιών σχεδίων, των τυποποιημένων συνδέσμων συγκόλλησης και των μεταβλητών συνδέσμων συγκόλλησης.

* Τοποθετημένη η πόλη, μόνο περίπου 1 κίνηση της ώρας από τη Σαγκάη, Hangzhou, Ningbo, Suzhou, αυτές οι σημαντικές πόλεις, η μεταφορά είναι πολύ κατάλληλη.

* 2 ώριμα εργαστήρια ανάπτυξης φορμών με τον προηγμένο εξοπλισμό για να αναπτύξει τη φόρμα για τους πελάτες.

* 2 διεθνείς εγκρίσεις, ελέγχουν & το πιστοποιητικό σύμφωνα με ISO9001, IATF16949, εργασία με SGS, ενεργοποιεί το επίπεδο 3 PPAP.

* 2 εργαστήρια της ποιοτικής επιθεώρησης, ποιότητα των προϊόντων ελέγχου αυστηρά εξοπλισμένος με τις διάφορες μηχανές ποιοτικής δοκιμής συμπεριλαμβανομένων των direct-reading φασματομέτρων, εκτατές μηχανές δοκιμής, CMM μηχανή, όργανο ανίχνευσης ρωγμών ακτίνας X.

* 2 που αποσβήνουν και μετριάζοντας γραμμές θερμικής επεξεργασίας.

* 2 αυτόματες γραμμές συγκόλλησης.

* Γραμμές επιστρώματος & ζωγραφικής 4 σκονών, γραμμές επένδυσης

* επαγγελματική ομάδα Ε&Α 42 ανθρώπων: 30 ειδικοί τεχνικοί και 12 ανώτεροι μηχανικοί.

* εμπειρία 20 ετών τα προϊόντα OEM/ODM

* 100 σύνολα αυτόματων μηχανών παραγωγής: Έχετε 10 σύνολα εξοπλισμών αυτόματης σφράγισης & βαθιών σχεδίων, 50 μηχανές κρύας διαμόρφωσης 40 αλέθοντας μηχανές δοντιών, που εξοπλίζονται με την Ιαπωνία, τη Γερμανία, εισαγόμενες κ.λπ. μηχανές.

* 175 υπάλληλοι

* 10 εκατομμύρια μηνιαίας ικανότητας παραγωγής

* 35 χώρες που εξάγονται

* Παροχή των προϊόντων στη GM, το John deere, wal-Mart, κ.λπ.

* Εφαρμόστε την έννοια προστασίας του περιβάλλοντος αυστηρά λειτουργήστε τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες κάτω από τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

Χρησιμοποιούμε τον προηγμένο εξοπλισμό για να βελτιώσουμε το κόστος και την ποιότητα για να σιγουρευτούμε συγχρόνως τη χαμηλότερη αξία και την καλύτερη ποιότητα των πελατών. Έχουμε τους εμπειρογνώμονες & τους μηχανικούς ποιοτικού ελέγχου για να εξετάσουμε κάθε προϊόν κομματιού πριν από την αποστολή. Κρατάμε στη μελέτη για να παρέχουμε την επαγγελματική υπηρεσία.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.